17 februari 2021

Asfalt werkzaamheden Medemblikkerweg/ N240 - Gemeente Hollands Kroon

Asfalt werkzaamheden Medemblikkerweg/ N240 - Gemeente Hollands Kroon

Asfalt werkzaamheden Medemblikkerweg/N240 - gemeente Hollands Kroon

Op 1 maart start WaakSaam in opdracht van de provincie met werkzaamheden aan de Medemblikkerweg/N240 tussen de Flevoweg en het Wagenpad. We vernieuwen het asfalt van de rijbaan en het fietspad. Ook worden de kruisingen opnieuw ingericht en voorzien van verlichting, duidelijke markering en bebording. Van 29 maart tot en met 9 juli is de Medemblikkerweg afgesloten voor het verkeer.

1-29 maart: voorbereidende werkzaamheden

Van 1 maart tot 29 maart is de Medemblikkerweg/N240 open voor het verkeer tijdens de voorbereidende werkzaamheden. Er kan enige hinder ontstaan op het moment dat wij aan een kruispunt werken en het verkeer om en om over 1 rijstrook wordt geleid. 

29 maart – 6 april: kruispunten

Van 29 maart tot 6 april werken wij aan de kruispunten Flevoweg/N240, Westermiddenmeerweg/N240 en Oostermiddenmeerweg/N240. De Medemblikkerweg is tussen de Flevoweg en de Oostermiddenmeerweg afgesloten voor het verkeer . Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute via de A7 en de N239; fietsers rijden via de Medemblikkersluisweg, de Flevoweg en de Hoornseweg. Klik hier voor de omleidingsroutes.

6 april - 9 juli: vernieuwen asfalt en grasbetontegels

Van 6 april tot en met 9 juli vernieuwen wij het asfalt van de rijbaan en het fietspad tussen de Flevoweg en het Wagenpad. Als het asfalt gereed is brengen we grasbetontegels aan langs de rijbaan. Dit verbetert de veiligheid omdat voertuigen die met de wielen in de berm komen weer veilig terug de weg op kunnen rijden.
De kruispunten Flevoweg/N240, Westermiddenmeerweg/N240 en Oostermiddenmeerweg/N240 zijn in deze fase open voor het verkeer. Klik hier voor de omleidingsroutes.

Bereikbaarheid aanwonenden en bedrijven

De bedrijven gelegen aan de Medemblikkerweg blijven te allen tijde bereikbaar. Wij hebben maatwerk afspraken gemaakt met bedrijven binnen het werkvak. Uitsluitend bestemmingsverkeer (aanwonenden) en nood- en hulpdiensten worden door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Medemblikkerweg blijft na werktijd afgesloten

Onze werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot  circa 17.00 uur. 
Voor de veiligheid blijft de Medemblikkerweg/N240 na werktijd (in de avond, nacht en in het weekend) afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer/aanwonenden kunnen stapvoets door het werkvak rijden. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden aan de Medemblikkerweg/N240 neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland: 0800-0200 600 of via e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl. De provinciale werkzaamheden zijn ook te volgen op Facebook.com/KopNoordHolland.

Medemblikkerweg

Medemblikkerweg

Asfalt werkzaamheden aan de Medemblikkerweg

Asfalt werkzaamheden aan de Medemblikkerweg