25 mei 2020

Burgervlotbrug afgesloten van 9 juni (07:00 uur) tot 13 juni (05:00 uur) - Gemeete Schagen

Burgervlotbrug afgesloten van 9 juni (07:00 uur) tot 13 juni (05:00 uur) - Gemeete Schagen

Burgervlotbrug afgesloten van 9 juni (07.00 uur) tot 13 juni (05.00 uur)

WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland van 9 tot en met 13 juni 2020 onderhoud uit aan de Burgervlotbrug in Burgerbrug (gemeente Schagen). Wij repareren onder meer de balanspaal naast de brug (zie foto) en voeren onderhoud uit aan de slijtlaag van de brug.

Planning

Start: dinsdag 9 juni, 07.00 uur
Gereed: zaterdag 13 juni 05.00 uur
Onze werktijden zijn dagelijks van 7.00 tot 19.00 uur. Mogelijk wordt er op vrijdag 12 juni ook in de avond en nacht gewerkt aan de slijtlaag van de brug.  

Afsluiting Burgervlotbrug

In bovengenoemde periode is de route via de Burgervlotbrug afgesloten voor al het verkeer. Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute via de Stolperbasculebrug en de Schoorldammerbrug. Klik hier voor de omleidingsroute.

Veerpont voor (brom-)fietsers en voetgangers

(Brom-)fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van een veerpontje dat vanaf de noodsteigers vaart. De vaartijden van de pont zijn: 
Dinsdag tot en met vrijdag van 6:00 uur tot 21:30 uur 

Coronamaatregelen

WaakSaam hanteert de coronamaatregelen van het RIVM. We verzoeken u ook de coronamaatregelen op te volgen indien u de werkzaamheden passeert.

Mondkapjes op de veerpont
Op de pont gelden de RIVM-maatregelen voor openbaar vervoer. Wij maken u er op attent dat passagiers van de tijdelijke veerpont bij Burgervlotbrug verplicht zijn om een (niet-medisch) mondkapje te dragen.

Hinder voor scheepvaart

Het Noordhollandsch Kanaal wordt niet gestremd tijdens de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden moet de scheepvaart rekening houden met maximaal 30 minuten oponthoud.